Norinnova Invest

Norinnova Invest AS
Forskningsparken
Postboks 6413
9294 Tromsø

Telefon: 90 55 90 01
E-post:karl-johan@norinnovaforvaltning.no

Prophylix AS inngår produksjonsavtale med Emergent BioSolutions Inc.

6. august 2019

Prophylix AS har med inngåelse av produksjonsavtale med Emergent BioSolutions Inc. oppnådd en viktig milepæl. Avtalen innebærer produksjon av NAITgam (under utvikling). Selskapet er i rute med tanke på initiering av fase I/II studie tidlig neste år med formål om å utvikle Naitgam som legemiddel til forebygging mot FNAIT.

http://www.prophylix.com/news-and-links/

Norinnova Invest AS eier indirekte 31,7 % av Prophylix AS gjennom sitt eierskap i Prophylix Pharma Holding AS. Karl-Johan Jakola (Ansvarlig partner i Norinnova Forvaltning AS) er styreleder i Prophylix AS og Prophylix Pharma Holding AS.

 


Alle rettigheter © Norinnova Forvaltning AS
Design: Gnist Design | WordPress