Norinnova Invest

Norinnova Invest AS
Forskningsparken
Postboks 6413
9294 Tromsø

Telefon: 90 55 90 01
E-post:karl-johan@norinnovaforvaltning.no

Norinnova Invest AS kjøper flere aksjer i Probio ASA!

14. september 2009

Norinnova Invest AS har investert ytterligere 8,8 mill kr i ProBio ASA og har nå en eierandel på 5,4 % i selskapet. Emisjon ble gjennomført i juli 2009 og selskapet ble tilført ca 62 mill kr i ny egenkapital. ProBio ble etablert i 2000, og har med base fra hovedkontoret i Tromsø utviklet seg til å bli ledende i Nord-Europa innen produksjon av høykvalitets Omega-3-produkter. Med oppkjøpet av selskap i Tyskland og Finland i 2008 har selskapet befestet sin posisjon i det europeiske markedet. ProBio produserer også legemidler og farmasøytiske produkter.

I tillegg til NorInnova Invest AS sin eierpost i ProBio, eier Norinnova AS 9,9 % av selskapet.

Karl-Johan Jakola, partner i Norinnova Forvaltning, er styreleder i ProBio ASA.

For mer informasjon om Probio ASA, les her!


Alle rettigheter © Norinnova Forvaltning AS
Design: Gnist Design | WordPress